• A fost scandal la ședința conducerii PNL
  • Miniștrii liberali s-au plâns de colegii de la USR-PLUS
  • Bode, Turcan și Sorin Cîmpeanu sunt nemulțumiți
  • Miniștrii USR – PLUS, acuzați că îi „sabotează” pe liberali
  • Miniștrii PNL sunt supărați și pe parlamentarii liberali

E ceartă la vârful țării. Colegii de Guvern, PNL și USR, s-au luat la harță pe temele zilei.

Surse din PNL susțin că miniștrii liberali se plâng că sunt „sabotați” de partenerii de guvernare, oamenii lui Barna și Cioloș. Bode, de la Interne, e supărat că USR-istul Năsui de la Economie nu vrea să semneze legea care sa închidă magazinele și restaurantele care încalcă repetat restricțiile.

Bode mai e supărat și pe Drulă, de la Transporturi; spune ca a dat vina pe PNL în scandalul blocajului de la metrou. De la Muncă, PNL-ista Turcan s-a plâns că ministerele USR-PLUS întârzie avizele pentru interzicerea cumulului pensiei cu salariul. Iar Sorin Câmpeanu, de la Educatie, spune că nu lucrează bine cu Vlad Voiculescu.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

„Zeci de miniștri ai transporturilor au lăsat să se formeze un buboi la metrou. Cum comentati aceste acuzatii ale ministrului drulă? Nu comentez aceste trimiterii la zeci de miniștri.”, a declarat Lucian Bode.

„E momentul să stăm la masă, toți speciliaștii, și să dăm cele mai bune măsuri pentru toți românii. În România sunt luate în funcție de rata de incidență, tocmai pentru că există în societate o oboseală , după un an de zile în care am combătut această pandemie”, a menționat Florin Cîțu.

PNL-iștii se ceartă și între ei – unii miniștri sunt supărați pe parlamentari PNL care au criticat noile restricții. Raed Arafat, adus special să explice de ce e nevoie de aceste măsuri, le-a arătat cifrele. În 34 de județe sunt creșteri ale infectărilor.