Scandal în Portugalia. Peste 500 de cerbi și mistreți uciși de vânători spanioli. Imaginile șocante au fost publicate pe internet

Sursa foto: Shutterstock
  • Vânătorii au aliniat apoi carcasele animalelor pentru a le fotografia.
  • Imaginile șocante arată 540 de cerbi și mistreți, în timp ce vânătorii zâmbesc în spate.
  • Autoritățile au lansat o investigație cu privire la „infracțiunea ticăloasă asupra mediului”.

O vânătoare la scară largă a avut loc în Azambuja, în districtul portughez Lisabona, săptămâna trecută, potrivit DailyMail.

Peste 500 de cerbi și mistreți au fost măcelăriți de vânătorii spanioli care și-au aliniat apoi carcasele pentru a se fotografia cu ele, în Portugalia.

Ministrul portughez al Mediului, João Fernandes, a declarat că uciderea de către cei 16 vânători a 540 de animale a fost „ticăloasă” și o „infracțiune de mediu” care ar trebui cercetată.

Fotografiile macabre prezintă crebii și mistreții, trupuri neînsuflețite aliniate, în timp ce vânătorii rânjesc și râd în fundal.

Autoritățile din Portugalia au lansat o investigație cu privire la vânătoarea de la proprietatea privată Torre Bela din Azambuja, în districtul portughez Lisabona, unde se crede că au murit majoritatea cerbilor din zonă.

Fernandes a spus: „Rapoartele și știrile despre sacrificarea fără discernământ a animalelor … nu au nimic de-a face cu vânătoarea, înțeleasă ca o practică care poate contribui la menținerea biodiversității și a ecosistemelor.”

Institutul pentru Conservarea Naturii și Pădurile din țară investighează vânătoarea de săptămâna trecută.

Fotografiile șocante arată căprioarele cu capul sprijinit în timp ce sângele se scurge din corpul lor.

Imaginile au fost încărcate pe Instagram de unii dintre vânători, potrivit rapoartelor locale.