Scandal într-o școală din Călărași. Doi elevi de gimnaziu au făcut sex în baie, iar directorul ar fi mușamalizat cazul

Numărul unităților de învățământ care funcționează în scenariul roșu a depășit 1.000 Sursa: Mediafax Foto
  • Un elev de clasa a opta și o elevă de clasa a șasea au întreținut relații sexuale în baia școlii
  • Un întreg scandal a izbucnit după ce băiatul s-a lăutat cu fapta sa pe internet
  • Cazul este anhetat de poliție, Parchet Inspectoratul Școlar al județului și Primăria din Budești

Un elev de clasa a opta și o elevă de clasa a șasea au întreținut relații sexuale în baia școlii, într-o comună din județul Călărași. Un întreg scandal a izbucnit după ce băiatul s-a lăutat cu fapta sa pe internet. Acum, directorul școlii este acuzat că a încercat să ascundă cazul.

Cazul a avut loc pe 19 februarie, atunci când elevii au cerut să meragă la baie, în timpul orelor. Totul a ieșit la iveală după ce băiatul s-a lăudat prietenilor, care au dat mai departe informația pe internet, potrivit Digi24.

Directoarea Școlii Generale Budesti, Daniela Dan, a precizat că directorul ar fi încercat să mușamalizeze întâmplarea.

Am aflat de la elevi. Elevii au fost primii care au auzit, după care au venit părinții fetei și au purtat discuții cu direcțiunea și cu colegii mei care sunt diriginți. Puțin s-a mușamalizat. (…) Ca să fiu sinceră, domnul director a spus că dacă ținem secret, dacă se ține secret aici, vor fi protejați elevii”, a declarat Daniela Dan.

În prezent, cazul este anhetat de poliție, Parchet Inspectoratul Școlar al județului și Primăria din Budești.

Eleva, în vârstă de 12 ani, a fost transferată de familie la o altă școală din afara orașului. Băiatul a rămas în continuare la școala din Budești, însă profesorii au luat măsuri speciale. Au intensifcat paza, iar femeile de serviciu au primit sarcina de a supravehea mai des toaletele.