• Consilierii locali USR PLUS şi cei de la PSD nu au vrut să voteze proiectul de buget pentru anul în curs propus de primarul Mihai Chirica.
  • Mihai Chirica: Nici Dragnea nu a făcut rău Iaşiului, aşa cum a reuşit USR PLUS.

Consilierii locali din municipiul Iași nu au căzut de acord pe bugetul propus de primarul PNL Mihai Chirica, astfel că proiectul discutat în ședința de consiliu de ieri nu a trecut, scrie Ziarul de Investigații.

Au fost pentru, cu două mâini, consilierii locali PNL și cei de la PMP, însă voturile nu au fost suficiente pentru ca proiectul pe buget să treacă, motiv pentru ca Mihai Chirica să treacă la declarații dure.

Chiar dacă bugetul depindea inclusiv de votul consilierilor PSD, primarul Iașiului s-a arătat dezamăgit cel mai tare de votul consilierilor USR PLUS, pe care i-a catalogat drept o „alianță toxică”.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

„USR PLUS a dat lovitura de graţie. Nici Dragnea nu a făcut rău Iaşiului, aşa cum a reuşit USR PLUS. Îmi cer mii de scuze pentru votanţii USR PLUS, dar nu aţi votat corect. Iaşiul intră în era întunericului. Nu se mai pot aproba transferuri financiare, nu mai putem susţine educaţia, centrele de vaccinare, transportul este blocat. Nu putem plăti iluminatul public. Acest vot ne aruncă cu zeci de ani în urmă”, a spus primarul Mihai Chirica, într-o conferinţă de presă organizată la scurt timp după ce consilierii locali au respins proiectul de buget al oraşului.