Mai multe persoane s-au certat lângă o secție de votare din județul Ilfov în timpul alegerilor locale parțiale. Polițiștii i-au amendat pe scandalagii.

Polițiștii din Voluntari s-au sesizat cu privire la faptul că mai multe persoane „au avut discuții contradictorii” lângă secția de votare din satul Șindrilița, județul Ilfov.

La fața locului s-au deplasat polițiști, dar și efective SAS însoțite de o echipă canină.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În urma verificărilor au fost identificate nouă persoane cu vârste cuprinse între 25-40 de ani. Acestea au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 9.000 lei.

Alte incidente au avut loc duminică la secții de votare din județele Galați și Dolj

Doi bărbați au fost amendați pentru și-au fotografiat buletinul de vot în timpul alegerilor locale de duminică. Incidentele au avut loc în secții de votare din județele Galați și Ilfov. Un alt incident a avut loc într-o comună din Dolj unde un bărbat i-a alertat de pomană pe polițiști.

Potrivit IPJ Ilfov, polițiștii din Bragadiru s-au sesizat cu privire la faptul că, la secția de votare nr. 2 din localitate, o persoană a fotografiat buletinul de vot, cu telefonul mobil, în interiorul cabinei de vot.

În urma verificărilor polițiștii au identificat persoana, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 53 de ani.

Acesta a fost amendat cu 1.000 de lei.

Un incident asemănător a avut loc în orașul Tg.Bujor din județul Galați.

Duminică au loc alegeri locale parțiale în 36 de localități

Duminică au loc alegeri locale parțiale. Se vor alege 35 de primari și un Consiliu Local într-o comună din Dâmboviţa. La Deveselu, fiul primarului ales deși era decedat înaintea alegerilor candidează din partea PNL. Asta deși tatăl său era social-democrat, iar PSD îl susține pe actualul viceprimar.

Locuitorii a 35 de localități sunt așteptați la urne pentru a-și alegerii primarii.