• Vlad Voiculescu a vorbit marți, 16 martie 2021, despre situația ATI din România.
  • Vlad Voiculescu a explicat de ce nu au ajuns banii la medicii din centrele de vaccinare.
  • Vlad Voiculescu: „Nu există bază științifică pentru eliminarea vaccinului AstraZeneca și așteptăm decizia EMA”

„Câteodată, medicii din alte spitale pot veni să ajute. Repet: resursele acestea sunt limitate. 1500 de paturi au fost. Dumneavoastră ați spus 1400. Lucrurile sunt dinamice, nu întotdeauna raportările sunt cele corecte, dar ce vă pot garanta este că un singur pat nu a dispărut în ultimele luni. Știu că a fost un fake news că s-au redus numărul de paturi în Timișoara, dar nu este adevărat”, a spus Vlad Voiculescu.

Întrebat ce înseamnă „dinamic”, Vlad Voiculescu a răspuns astfel: „Dacă într-un spital există un pat pentru un pacient de COVID-19, în acel spital există o operație a unui pacient care este infectat cu SARS-CoV-2. Acel pat nu mai este transportat”.

Voiculescu, despre comunicarea pe tema celor 33.000 de români care au refuzat să se vaccineze cu AstraZeneca

„Lucrurile acestea sunt foarte clare, iar comunicarea este foarte clară. Nu există bază științifică pentru eliminarea vaccinului AstraZeneca și așteptăm decizia EMA”, a spus Vlad Voiculescu.

Recomandări

HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
PAKISTANUL, LOVIT DE PLOI
PIEPER SE RETRAGE DE LA C.E.
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
FRUMUSEȚEA CREATĂ DE A.I., PREMIATĂ
DUA LIPA ȘI-A VIZUALIZAT VIITORUL

Voiculescu, despre plata din centrele de vaccinare

„Banii au fost ceruți de la ministerul Finanțelor. Există întârzierea ministerului Sănătății. Am evaluat care au fost cauzele, iar întârzierile au fost de câteva zile. Este de vină un funcționar public”, spune Voiculescu.

Întrebat dacă respectivul funcționar mai este în funcție, Vlad Voiculescu a spus că da. „Funcționarul respectiv ar fi trebuit să completeze o hârtie și să o dea mai departe”.