Scandalul consilierei decorate. Mesajul unui militar împușcat în misiune. „Noi nu am primit niciun telefon de la ministru să fim întrebați cum ne simțim”

  • Gabriela Cenușă a fost decorată de Iohannis, deși lucrează în MAI din luna mai.
  • E referent la cabinetul Vela, dar a fost consilier și la Cultură, iar unii spun că nu a terminat facultatea.
  • Pentru a fi decorat cu Ordinul înființat de Regele Ferdinand trebuie să ai funcții militare sau civile timp de 5 ani.

Ploaia de stele și de decorații ale președintelui Iohannis a născut scandal pe internet. Românii sunt revoltați că printre decorați se află o fată drăguță, dar care nu are voie să primească ordinul.

Seamănă cu fostul ministru de interne, Carmen Dan, și are povestea Cenușăresei.

Gabriela Cenușă a primit Medalia Națională pentru merit, dar actele spun că nu poate lua premiul. Ca să fii decorat cu Ordinul înființat de Regele Ferdinand trebuie să ai funcții militare sau civile timp de 5 ani.

Mesajul unui militar împușcat în misiune

Sursa Foto: Facebook / Marian Godină

Perioada poate fi redusă cu o treime pentru cei cu merite deosebite, dar tot nu iese. Gabriela e la Interne din mai. E referent la cabinetul Vela, dar a fost consilier și la Cultură. Acuzatorii îi reproșează și că nu a terminat facultatea. Fata a muncit.

„În urmă cu 7 ani vindeam detergent într-un supermarket, dar o făceam cu pasiune”, a spus ea aseară într-o postare pe Facebook, ștearsa între timp, ca să inchidă gura lumii.

Am întâlnit și militari supărați. Pe pagina polițistului influencer, Marian Godină, apare mesajul unui cadru militar împușcat în misiune. „Noi nu am primit niciun telefon de la ministru să fim întrebați cum ne simțim”.

Urmăriți Aleph News pe FacebookTwitterYoutube și Instagram!