• Analistul politic, Ion Cristoiu, este de părere că intervenția lui Iohannis a pun punct scandalului din PNL.
  • Ion Cristoiu: „Numai el putea să intervină să-l facă pe Rareș Bogdan să se ducă la televizor și să spună exact textul lui Iohannis.”
  • Discuțiile din partid despre ministere și funcții vor fi programate cel mai devreme mâine.

Un puci care a eșuat înainte să înceapă. Pentru că a intervenit Klaus Iohannis. Asta spune editorialistul Ion Cristoiu despre scandalul săptămânii din PNL, declanșat de grupul contestatarilor lui Orban.

Adică Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău, sprijiniţi de Ilie Bolojan, Raluca Turcan, Emil Boc, Alina Gorghiu, și Dan Motreanu. Ei au încercat sâmbătă să convoace o ședință în care să-l tragă la răspundere pe Orban pentru că a cedat către USR – PLUS și UDMR ministere importante în viitorul guvern.

Lucru absolut ciudat e faptul că nu au mers până la capat. După părerea mea, și istoria o va confirma, a intervenit președintele României. Numai el putea să intervină să-l facă pe Rareș Bogdan să se ducă la televizor și să spună exact textul lui Iohannis. Că România are nevoie acum de guvern nu are nevoie de criză.”, spune Ion Cristoiu.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

În PNL, subiectul a fost ascuns sub preș. Discuțiile din partid despre ministere și funcții vor fi programate cel mai devreme mâine.

Mno..ascultați, Partidul National Liberal e un partid democrativ, viu, cu foarte multe prsonalități. Sigur, ca în orice negocieri sunt oameni nemultumiti. Am încredere în toți parlamnetarii. Nu am emoții.” a spus Ludovic Orban.