Scandalul dintre Clotilde Armand și Romprest va produce victime. 750 de câini din Sectorul 1 vor putea rămâne fără adăpost

  • 750 de câini vor deveni victime colaterale în scandalul dintre Primăria Sectorului 1 și Romprest
  • Personalul care îngrijeşte animalele aparţine Romprest
  • În cazul unei eventuale rezilieri a contractului, adăpostul ar ajunge să fie desființat

750 de câini vor deveni victime colaterale în scandalul dintre Primăria Sectorului 1 și Romprest. Asociaţia pentru protecţia animalelor Kola Kariola avertizează că în acest moment personalul care îngrijeşte animalele aparţine Romprest.

În cazul unei eventuale rezilieri a contractului, adăpostul ar ajunge să fie desființat. Mai mult, reprezentanții asociației au spus că au încercat să îi prezinte acest subiect primarului, Clotilde Armand, însă au fost ignorați.

Războaiele dvs politice vor duce la pierderi de vieţi. Anularea contractului cu Romprest pune în pericol viaţa a 750 de câini din adăpostul Odăi, care este în custodia primăriei pe care o conduceţi. Sau nu aţi avut în vedere acest aspect?

Personalul care îngrijeşte aceşti câini, hrană, apă, curăţenie, este personal angajat Romprest. Câinii ăia şi aşa au condiţii vai mama lor, dar măcar cineva zilnic le făcea curat, le punea hrană şi apă curata. Nu o sa mai aibă cine. Vă veţi duce dvs personal să faceţi asta? Cum aţi strâns şi gunoaiele din sector 1?”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook de asociaţia Kola Kariola.

Doamna Clotilde Armand si dvs v-am lasat un mesaj, pentru ca doream sa lamurim niste aspecte legate de adapostul pe care…Publicată de Kola Kariola pe Miercuri, 3 februarie 2021

Între timp, Romprest a trecut la şantaj. Şi-a retras toţi angajaţii care făceau curat şi le dădeau de mâncare câinilor din adăpostul Odăi. Problema a fost semnalată de Asociaţia pentru protecția animalelor Kola Kariola.

La Odăi, nu mai e personalul Romprest. Angajaţii Poliţiei Locale si doctorita şi cu voluntarii hranesc cateii. TAIE!!! trebuie să li se facă curat în tarcuri, e o muncă aproape imposibila din cauza ca primaria nu a plătit si Romprestul si- retras oamenii”, a spus Ilinca Macarie, fost consilier local la Sectorul 1.