• După circul din Parlament, de la comisii și după ce l-a urmărit și în lift, liderul AUR a încercat să intre în sediul unei televiziuni care îl avea invitat pe ministrul Energiei.
  • Scandalul dintre cei doi politicieni a început în comisia de industrii la dezbaterea legii care trebuie să dea drumul la exploatarea gazelor din Marea Neagră.
  • Între Virgil Popescu și George Simion este o poveste lungă și cu năbădăi. Nu este prima oară când președintele AUR îl face hoț pe ministrul Popescu.

După circul din Parlament, de la comisii și după ce l-a urmărit și în lift, liderul AUR a încercat să intre în sediul unei televiziuni care îl avea invitat pe ministrul Energiei. Nu a reușit să intre în studio, dar a reușit să ajungă poliția la el.

Scandalul dintre cei doi politicieni a început în comisia de industrii la dezbaterea legii care trebuie să dea drumul la exploatarea gazelor din Marea Neagră.

S-au certat pe cine să ia cuvântul mai întâi, dar și pe amendamentele, care mai de care mai pompoase. Șeful AUR, George Simion n-a ratat ocazia să-i mai spună o dată ministrului energiei…. cât de hoț este. De data asta, s-a luat și de doamna Popescu.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Între Virgil Popescu și George Simion este o poveste lungă și cu năbădăi. Nu este prima oară când președintele AUR îl face hoț pe ministrul Popescu.

Ultima oară a fost pe 7 februarie, când l-a luat de gât chiar la tribuna Camerei Deputaților. Gestul lui Simion a atras schimbarea regulamentului din Cameră și interdicția de a mai face live-uri din plen.