• Scandalul gunoaielor din Sectorul 1 nu s-a încheiat.
  • Clotilde Armand povestește pe YouTube scandalul cu firma de salubrizare.
  • Tudor „Tudy” Ionescu, fost viceprimar al Capitalei, protestează la primărie.

Se prelungește scandalul gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei! În timp ce Clotilde Armand se filmează povestind luptele ei cu mafia gunoaielor, rivalii ei protestează la ușa primăriei.

Într-un video de 10 minute, Clotilde Armand vorbește despre o campanie mafiotă împotriva ei, despre cum a fost urmărită și fotografiată, dar, cel mai important, spune ce îi interesează pe bucureșteni: curățenia a început. „În acest moment gunoiul stradal necontrolat este ridicat de pe străzile sectorului 1. Sper că conducerea firmei de salubrizare a înțeles că primaria este un client care plateste 200-300 de mil de lei anual catre firma lor” a spus edilul Sectorului 1.

Ex-viceprimarul „Tudy”, cunoscut în lumea mondenă

Între timp, un fost viceprimar al Bucureștiului a organizat un protest în fața primăriei Sectorului 1. E vorba de Tudor Ionescu, căruia i se spune „Tudy” în lumea mondenă, fost candidat din partea ALDE la alegerile locale de anul ăsta. Mai nou, se recomandă ca activist de mediu.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Stimați consilieri locali ai sectorului 1, doamna Clotilde, veniți să discutați cu cetățenii, veniți să rezolvați problema gunoaielor”, striga fostul viceprimar al Capitalei.

În 2016, Tudor Ionescu a demisionat la 4 zile după ce a fost ales viceprimar al Bucureștiului. Motivul? În presă au apărut imagini compromițătoare cu el.