• FBI ar investiga legătura între avocatul lui Trump și Rusia
  • Bogdan Nicolae, analist militar: „Au avut un as în mânecă pe care au vrut să-l folosească la momentul oportun”
  • Mai mulți foști ofițeri de informații au ieșit public să spună că la mijloc e mâna Rusiei.

Știi că s-a încins cursa electorală pentru Casa Albă. E-mail-urile lui Hunter Biden încă sunt cel mai discutat subiect. Cea mai recentă informație e că semnătura lui Hunter Biden apare pe actele de la centrul de reparații.

Știi, acolo unde laptopul a fost lăsat și uitat. Cei de la FBI vor acum să stea de vorbă cu proprietarul centrului. Cel de la care ar fi ajuns la NY Post mailurile și pozele lui Hunter Biden.

Între timp, mai mulți foști ofițeri de informații au ieșit public să spună că la mijloc e mâna Rusiei.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ce efecte are acest scandal asupra campaniei electorale

Bogdan Nicolae, analist militar: „Cu siguranță vor fi câteva voturi pe care Biden le va pierde sau nu va reuși să le câștige dacă această poveste va fi rostogolită în continuare în săptămânile care vin. Ne-am așteptat ca pe ultimele zile campania să se încingă. Vedem că republicanii aveau pe mânecă acest subiect. Dacă este adevărat că laptopul lui Biden sau mai multe device-uri de-ale lui au fost duse la reparat în anii trecuți și între timp au fost valorificate, au fost axploatate, putem să spunem că au avut un as în mânecă pe care au vrut să-l folosească la momentul oportun.”

Anchetă pentru a lămuri implicarea lui Biden în Ucraina

Bogdan Nicolae, analist militar: „Discuția este pe două planuri, dacă într-adevăr este o situație reală și atunci, evident, FBI-ul are toate atribuțiile și va fi în măsură să clarifice dacă există acolo un amestesc al unei puteri străine. Și al doilea plan ar fi campania electorală. Dezbaterile astea care sunt aglomerate cu tot felul de subiecte.”

Trump s-a concentrat foarte mult pe alegătorii din suburbii, iar Biden a încercat să atragă voturile sau simpatia persoanelor mai în vârstă

Bogdan Nicolae, analist militar: „Trump a avut, doar ieri în Arizona, 2 mitinguri. Și în zilele următoare va fi în Carolina de Nord și Pennsylvania. Sunt două zone în care votul este foarte strâns pentru că diferența dintre cei doi este foarte apropiată. În ultimele zile Trump s-a concentrat foarte mult pe alegătorii din suburbii și în mod special pe segmentul femeilor, în timp ce Biden a încercat să atragă voturile sau simpatia persoanelor mai în vârstă. Sunt categorii pe care analiștii de campanii a staff-urilor celor două tabere încearcă să le convingă.”

Biden și Trump au următoarea dezbatere vineri dimineață. O vezi, live, la Aleph News. Dezbaterea va avea reguli noi.Spre exemplu, după 2 minute li se taie candidaților, automat, microfonul. Să aibă timp egali. Cu adevărat.