• Bugetul de stat pe anul 2021 a fost votat, marți, în Parlament în forma aprobată de Guvern.
  • Deputatul PSD, Marian Mina și președintele Camerei Deputaților au avut un schimb de replici cu tentă sexuală.

Un dialog controversat a avut loc, marți, în Parlament, la dezbaterile pe buget. Deputatul PSD, Marian Mina și președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, au avut un schimb de replici cu tentă sexuală. Social-democratul, finul fostului senator Niculae Bădălău, a făcut aluzii indecente când a fost chemat să prezinte un amendament, potrivit Digi24.

Așadar, în momentul în care Ludovic Orban l-a întrebat pe Marian Mina dacă prezintă amendamentul de la „poziția 69”, deputatul PSD a replicat: „Nu am vrut să vă spun, dar dacă insistați, 69 este, da”.

Deputatul PNL Gabriel Andronache i-a tras de urechi

Deși amendamentul a fost respins, Orban a continuat, râzând, schimbul de replici: „Cunoașteți poziția, cunoașteți poziția. De fapt, nu știu dacă o cunoașteți”.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Schimbul de replici cu tentă sexuală nu s-a încheiat aici, Gluma pe acest subiect a fost continuată și de Lungu Romeo Daniel, deputat PSD, care a citit un alt amedament, de la o poziție similară, la altă anexă a bugetului: „Poziția care vă place dumneavoastră, domnule Orban, 69”. VIDEO AICI

Ulterior, deputatul PNL Gabriel Andronache le-a solicitat colegilor din Parlament să respecte codul de conduită pentru că este „inadmisibil” să fie făcute astfel de aluzii în plenul Parlamentului, conform sursei citate.