• Raed Arafat spune că discuția a fost purtată și cu premierul și cu reprezentanții cultelor
  • Raed Arafat: Dacă la început lucrurile nu erau clare ele s-au clarificat și trebuie modificată regula să devină mai flexibilă
  • Raed Arafat: Urmează să se discute modificarea ordinului emis de Ministerul Sănătăţii

Raed Arafat a spus că este necesară schimbarea regulilor la înmormântări, pentru ca oamenii să „poată să facă lucrurile cum cer obiceiurile”.

Aici pot să vă spun că au fost două discuții pe această temă. La solicitarea Secretariatului de Stat pentru Culte am avut o discuție chiar la noi la Ministerul de Interne cu reprezentanții cultelor și cu colegii de la Ministerul Sănătății şi la finalul discuției a fost că toată lumea este de acord inclusiv INSP că trebuie modificată această regulă.

Dacă la început lucrurile nu erau clare ele s-au clarificat și trebuie modificată regula să devină mai flexibilă, mai permisivă ca oamenii să poată să facă lucrurile cum cer obiceiurile, respectând unele reguli sanitare.

Recomandări

SWIFT ÎȘI SURPRINDE FANII
REEGELE CHARLES SE ÎNTÂLNEȘTE CU HARRY
LUPTELE DIN RAFAH SE ÎNCHEIE
NETANYAHU: BIDEN ASCUNDE ARME
CUM SE SIMTE ORAN DUPĂ IMPLANT
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD

Acest lucru a plecat de la discuția respectivă cu colegii de la Ministerul Sănătății că urmează să se discute pentru modificarea ordinului. Este un ordin emis de Ministerul Sănătăţii”, a spus Raed Arafat, la Antena 3.