• O vreme însorită de primăvară îți va aduce cu siguranță zâmbetul larg pe față. Iar o ploaie friguroasă ți-l poate șterge imediat.
  • Un sondaj global realizat în 10 țări a demonstrat adâncimea anxietății pe care o resimt mulți tineri în legătură cu schimbările climatice.
  • Aproape 60% dintre tinerii abordați de Universitatea Bath au spus că schimbările climatice îi îngrijorează.

O vreme însorită de primăvară îți va aduce cu siguranță zâmbetul larg pe față. Iar o ploaie friguroasă ți-l poate șterge imediat.

Un sondaj global realizat în 10 țări a demonstrat adâncimea anxietății pe care o resimt mulți tineri în legătură cu schimbările climatice.

Aproape 60% dintre tinerii abordați de Universitatea Bath au spus că schimbările climatice îi îngrijorează.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Evelyne Tufeanu, în vârstă de 20 de ani, studentă în anul al II-lea este conștientă că atunci când vremea e urâtă, starea sa de spirit va lua și ea o întorsătură neplăcută.

Fie că este vorba de ploi, furtuni sau o căldură neobișnuită, tinerii devin anxioși. Iar Felicia Ienculescu, directorul centrului Green Mogo îți poate confirma asta.

Astăzi te ascunzi sub umbrelă de stropii de ploaie, iar mâine arunci toate hainele de iarnă din șifonier, că doar e cald afară. Am învățat asta trăind, dar nu ne-a spus-o nimeni.

Dan Trifu, activist de mediu este dezamăgit felul înn care te educă sistemul de guvernare din România.