• Robert Sighiartău a declarat că președintele PNL, Ludovic Orban, ar trebui să-și dea demisia
  • Acesta l-a acuzat pe Ludovic Orban de faptul că în ultimul an ar fi condus partidul discreționar
  • Robert Sighiartău: „Ne interesează ca PNL să aibă viitor.Există o grupare reformistă în interiorul PNL

Secretarul General al PNL, Robert Sighiartău, a declarat, într-o intervenție la Digi24, că președintele PNL, Ludovic Orban ar trebui să-și dea demisia.

Acuzațiile vin după ce și Rareș Bogdan, vice-președinte PNL, l-a atacat dur pe Orban în timpul emisiunii Interviurile lui Cristoiu, la Aleph News. Acesta a precizat faptul că PNL ar fi putut obține sub 20% din voturi, dar și că din interiorul partidului se pregătește o reformă.

Robert Sighiartău l-a acuzat pe Ludovic Orban de faptul că în ultimul an ar fi condus partidul discreționar și că a cedat ministere importante în negocierile cu USR-PLUS. Asta pentru a obține pentru sine funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Robert Sighiartău a mai spus că Orban ar fi dorit să-l retragă din nou pe Florin Cîțu drept propunere pentru funcția de premier.

Robert Sighiartău, secretar general PNL: „PNL a pierdut alegerile, s-a plasat pe locul doi după PSD. Au fost mai multe greșeli în timpul guvernării Orban în ce privește gestionarea pandemiei și nu numai. În ultimul an partidul a fost condus discreționar de către președintele partidului.

Am avut o discuție cu Orban și i-am spus că negocierile nu sunt în favoarea PNL. Orban a vrut să-l retragă iarăși pe Florin Cîțu și i-am spus că nu e normal să meargă din nou domnul Orban ( la funcția de premier). Ne interesează ca PNL să aibă viitor.Există o grupare reformistă în interiorul PNL: Emil Boc, Ilie Bolojan, Florin Roman, Gheorghe Falcă, generația tânără care își dorește o altă abordare. ”