• În Italia, sunt în lockdown total opt zone
  • UK plănuiește relaxarea restricțiilor
  • Madridul închide granițele cu celelalte regiuni între 4 și 13 decembrie

Întotdeauna e loc de mai bine, dar și de mai rău…. La noi, localitățile intră rând pe rând în carantină. Dar și alte țări europene au impus restricții pentru a opri raspândirea virusului.

Madridul va închide granițele cu celelalte regiuni din Spania între 4 și 13 decembrie, așa că circulația va fi permisă numai din motive bine întemeiate.

Italia are lockdown total pentru 8 zone roșii. În restul Italiei, se dă stingerea între orele 22 și 5 dimineața, iar centrele comerciale nu sunt deschise în weekend. Barurile și restaurantele funcționează doar până la ora 18, apoi mai rămân deschise pentru takeaway până la ora 22. Școlile primare și gimnaziale sunt închise în 19 din 20 de regiuni.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
CÂT ȚINE TINEREȚEA?
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.

În Franța, situația este mai pozitivă. Autoritățile au anunțat că o să mai ridice din restricții în perioada următoare, asta după ce au reușit în ultimele două săptămâni să reducă mult infecțiile cu virusul Sars-Cov-2. Gândește-te că acum 2 săptămâni Franța raporta zilnic 86 de mii de noi cazuri zilnic, iar acum a scăzut la circa 18 mii zilnic.

Marea Britanie nu va lăsa COVID-19 să le strice Crăciunul. Jurnaliștii de la The Telegraph spun că acolo chiar dacă ai fost contact al unei persoane depistate cu virusul Sars-Cov-2, îți vei putea vedea de treabă, atâta timp cât vei face teste zilnic, timp de 7 zile. Lockdown-ul se va termina la timp pentru Crăciun, astfel încât să se poată călători și în țările de pe lista roșie.