• Sectorul energetic din România se află într-o continuă transformare
  • În cadrul unei conferințe, oamenii din domeniu au discutat despre ce capacități energetice trebuie închise, care vor fi modernizare și ce capacități noi vor fi construite
  • Gheorghe Țucu: „Cea mai mare problemă este lipsa de viziune”

Sectorul energetic românesc se află într-o continuă transformare. Joi a avut loc o conferință, unde oamenii din domeniu au discutat despre acest lucru. Astfel, vedem ce capacități energetice trebuie închise, care vor fi modernizare și ce capacități noi vor fi construite, pentru a respecta Pactul Ecologic European. De ajutor aici ar fi și banii alocați pentru energie prin PNRR.

„În opinia noastră, cea mai mare problemă este lipsa de viziune și concentrarea pe fabricarea de hârtii, ghiduri, programe și așa mai departe. De acțiune avem noi nevoie acum, fiindcă avem deja probleme la nivelul Bucureștiului, la nivelul altor orașe ale țării. Avem soluții, dar nu se trece la acțiune”, a spus la Aleph News Gheorghe Țucu, managing partner la Valeg Creative Solution.

De asemenea, Gheorghe Țucu, este de părere că România este capabilă să producă hidrogen.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

„Cu siguranță da, problema este cât de repede, când se va întâmpla lucrul ăsta. În general, România are o întârziere față de Europa dezvoltată, de trei, cinci zece ani”, a adăugat Gheorghe Țucu.