• Meduza a declarat că a obținut un recent sondaj de opinie confidențial realizat de Serviciul Federal de Protecție, care se ocupă de paza Kremlinului și de asigurarea securității înalților oficiali guvernamentali.
  • Avril Haines a făcut aluzie la acuzațiile din trecut ale unora potrivit cărora consilierii președintelui rus Vladimir Putin l-ar putea proteja de veștile proaste.
  • Duminică, Ministerul britanic al Apărării a indicat noi semnale din partea unui organ de presă rusesc independent.

Șeful serviciilor de informații americane afirmă că luptele din războiul Rusiei în Ucraina se desfășoară într-un ritm redus” și sugerează că forțele ucrainene ar putea avea perspective mai bune în următoarele luni.

Avril Haines a făcut aluzie la acuzațiile din trecut ale unora potrivit cărora consilierii președintelui rus Vladimir Putin l-ar putea proteja de veștile proaste – pentru Rusia – despre evoluția războiului și a declarat că devine mai informat cu privire la provocările cu care se confruntă armata din Rusia”.

Dar încă nu ne este clar pentru noi că are o imagine completă, în acest stadiu, despre cât de provocate sunt”, a declarat sâmbătă Haines, directorul serviciilor de informații naționale ale SUA, la Forumul național de apărare Reagan din Simi Valley, California.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

Ea a spus că echipa sa observă deja un fel de ritm redus al conflictului” și, privind în perspectivă, se așteaptă ca ambele părți să caute să se realimenteze, să se reaprovizioneze și să se reconstituie pentru o posibilă contraofensivă ucraineană în primăvară. Dar, de fapt, suntem destul de sceptici cu privire la faptul că rușii vor fi sau nu pregătiți să facă acest lucru”, a spus Haines. Și mă gândesc mai optimist pentru ucraineni în acest interval de timp”.

Duminică, Ministerul britanic al Apărării, în cea mai recentă estimare a serviciilor de informații, a indicat noi semnale din partea unui organ de presă rusesc independent, potrivit cărora sprijinul public din Rusia pentru campania militară scade semnificativ”.

Meduza a declarat că a obținut un recent sondaj de opinie confidențial realizat de Serviciul Federal de Protecție, care se ocupă de paza Kremlinului și de asigurarea securității înalților oficiali guvernamentali.