• Senatorul USR, Ștefan Pălărie atrage atenția că testele care sosesc în școli nu vin ambalate individual și nu sunt însoțite de prospect și nici de instrucțiuni.
  • Ștefan Pălărie afirmă că toți profesorii trebuie să găsească soluții pentru asamblarea kiturilor sanitare.

„În seara asta sau mâine domnul ministru Sorin Mihai Cimpeanu va ieși triumfător la toate televiziunile să anunțe satisfăcut că testele au sosit în școli. Ceea ce va omite să spună, vă spun eu. Astăzi seara la ora 18:30 au sosit în școli testele de salivă mult promise. În niște cutii mari de carton în care se găsesc 50 de bețișoare într-o pungă, 50 de căpăcele într-o pungă, 50 de flacoane într-o pungă, 50 de pliculețe cu substanță într-o pungă. Făra instrucțiuni, fără prospect. Noaptea minții!!!!”, scire senatorul pe pagina de Facebook.

Ștefan Pălărie afirmă că toți profesorii trebuie să găsească soluții pentru asamblarea kiturilor sanitare.

„Ordinul este ca joi toți copiii din școală să primească câte un test de salivă aplicat. Profesorii trebuie să găsească soluții ca din seturi de batjocură de 50 de căpăcele și alte ingrediente să asambleze kituri unitare complete.”

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Testele vor fi realizate de către profesori. O altă problemă pe care o semnalizează senatorul USR.

„Vă dați seama cât de credibile vor fi rezultatele testelor în care profesori obosiți și scârbiți de lipsa de respect, vor sta ore întregi să pună cu mâna în punguțe cumpărate de ei căpăcele, bețișoare și pliculețe”, spune senatorul.