Şerveţele, mii de topuri de hârtie, dezinfectanţi, materiale de curăţenie, rechizite sau materiale sanitare de 600.000 euro au fost găsite de primarul Sectorului 5, Cristian Piedone Popescu, într-un depozit al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Conform unui comunicat al Primăriei Sectorului 5, Cristian Piedone Popescu a efectuat o nouă vizită pe teren, iar cu această ocazie a mers şi la un depozit ce aparţine Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 5.

Ca şi în celelalte depozite unde edilul a făcut verificări în ultima perioadă, şi în depozitul DGASPC există sute de pachete de şerveţele, mii de topuri de hârtie, dezinfectanţi, materiale de curăţenie, rechizite sau materiale sanitare.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Spre deosebire de produsele existente în celelalte depozite, cele menţionate mai sus sunt unele de calitate foarte bună, pentru care au fost plătite sume mai mari de bani. Mai mult, în depozitul aflat pe Strada Munţii Carpaţi există şi sute de aparate cu odorizant de cameră, care ar fi folosite în birourile DGASPC. Primarul Sectorului 5 nu a găsit niciun astfel de aparat în birourile Direcţiei. Cristian-Victor Piedone POPESCU spune că este inadmisibil ca toate direcţiile să cumpere astfel de cantităţi uriaşe şi că achiziţiile sunt inutile şi fără acoperire”, se arată în comunicatul citat.

Potrivit centralizatorului realizat de DGASPC Sector 5 la sfârşitul lunii noiembrie, materialele aflate în depozit valorează 2.928.548 lei (aproximativ 600 de mii de euro).

Este inadmisibil să ne batem joc de banii cetăţenilor din Sectorul 5. Cantităţi uriaşe de produse de curăţenie, mii de topuri de hârtie sau nelipsitele şerveţele, toate acestea se află în depozitul DGASPC Sector 5. Până nu se vor termina stocurile, nicio direcţie nu are voie să mai achiziţioneze absolut nimic. Voi continua să verific toate depozitele din sector care aparţin Primăriei. Ajunge cu banii aruncaţi pe geam!”, a transmis primarul Sectorului 5.