• Oficialii americani cred că au prins” de fapt imagini cu o navă extraterestră, potrivit unui nou podcast.
  • Este cunoscut acum sub numele de Mosul orb”, deoarece a fost văzut zburând deasupra nordului Irakului în aprilie 2016.
  • Este o înregistrare video scurtă, poate patru secunde, în care această sferă sau această minge cu aspect metalic zboară alături de un avion de spionaj.

Oficialii americani cred că au prins” de fapt imagini cu o navă extraterestră, potrivit unui nou podcast. O înregistrare video cu o „minge cu aspect metalic” care circulă alături de un avion spion ar fi fost investigată acum de comunitatea militară și de informații americane, iar gazdele emisiunii Weaponized” au obținut o imagine a acesteia.

Cineastul Jeremy Corbell și co-prezentatorul său, jurnalistul George Knapp, discută imaginea „OZN-ului”, care a fost produsă de Unidentified Aerial Phenomena Task Force a Pentagonului. Acesta este cunoscut acum sub numele de Mosul orb”, deoarece a fost văzut zburând deasupra nordului Irakului în aprilie 2016. Corbell și Knapp spun că imaginea a fost publicată ca parte a unei ședințe de informare clasificate pentru oficialii americani, dar au dorit să o împărtășească cu telespectatorii și ascultătorii lor.

Iată care sunt elementele de bază – se numește Mosul orb, este o imagine luată în nordul Irakului”, explică Corbell în primul episod al seriei lor.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Aceasta face parte din categoria OZN-urilor în cadrul comunității noastre de informații. Acesta este un exemplu al unuia dintre OZN-urile la care se uită comunitatea noastră militară și de informații. Este una dintre multele imagini, aceasta este de fapt o captură dintr-o înregistrare video. Este o înregistrare video scurtă, poate patru secunde, în care această sferă sau această minge cu aspect metalic zboară alături de un avion de spionaj și se arată cum se deplasează alături de avion, fără a scădea deloc în altitudine.”

El continuă: Acest lucru face parte din conversația comunității noastre de informații, la asta se uită”. Knapp subliniază apoi că imaginile îi amintesc de înregistrările făcute de pe USS Omaha în 2019, când obiecte necunoscute au năvălit în jurul navei marinei.

Corbell îi răspunde: Nu este amuzant? OZN-urile sunt adesea raportate în patru forme de bază, aveți sfere, piramide, cuburi și trabucuri. Forme foarte fundamentale, deloc aerodinamice. Aveți un cub zburător, o sferă zburătoare? Aceste forme nu sunt aerodinamice.”

Întorcându-se la globul din Mosul, continuă: Aceasta este una dintre dovezile video și fotografice care se află în cadrul comunității de informații care spune: Acesta este un OZN, am prins unul”. Ce putem constata din el?”.

Promițând mai multe dezvăluiri din alte lumi în viitoarele episoade din  Armament”, el subliniază: Sunt atât de multe lucruri de acest gen. Nu le veți vedea niciodată în domeniul public decât aici”.