• Sever Voinecu: Teoretic, peste patru ani se poate întoarce Trump la Casa Albă. În politică e posibil orice
  • Sever Voinescu: Înainte de pandemie, Trump stătea bine. Pandemia l-a lovit pe Trump
  • Miercuri, Donald Trump a predat mandatUL de la Casa Albă

Sever Voinescu, redactor șef Dilema Veche, a spus, miercuri, în emisiunea ȘTIU, unde a fost membru al juriului, că fostul președinte al Americii, Donald Trump statea bine în sondaje, în luna martie a anului trecut, dar el a ajuns să piardă Casa Albă din cauza „politicilor publice legate de pandemie.

Înainte de pandemie, Trump stătea bine. Pandemia l-a lovit pe Trump. Ce l-a subminat au fost politicile publice legate de pandemie. Ce te punctează sau te depunctezi este modul în care reacționezi. Din punct de vedere medical, Trump a reacționat foarte rău”, a spus el, la Aleph News.

Întrebat dacă e posibil ca peste patru ani Trump să candideze din nou și să câștige președinția, Sever Voinescu a răspuns că „în politică, e posibil orice”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Nu ne putem imagina ce se poate întâmpla în politică. Teoretic, se poate întoarce Trump la Casa Albă. În acest moment, pare greu de crezut.

În patru ani, pot apărea oameni mai proaspeți decât Trump, inclusiv dintre republicani. Campania începe peste două săptămâni și va începe dintr-o poziție în care majoritatea alegătorilor sunt democrați”, a punctat Sever Voinescu.