• Premierul Ludovic Orban spune că după data de 1 iunie va fi reglementat sectorul turistic.
  • Din 15 mai, hotelurile sunt deschise, singura restricţie este legată de neutilizarea spaţiilor comune de servire a mesei, spune premierul.
  • Acesta a mai spus că relaxarea restricţiilor se aplică gradual şi că au fost până acum relaxate acele activităţi unde riscul epidemiologic este mai mic.

Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, că după data de 1 iunie va fi reglementat sectorul turistic şi că intenţia Guvernului este de a deschide sezonul estival.

Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, la Vama Albiţa, că hotelurile sunt deschise din 15 mai, dar că sectorul turistic va fi reglementat după 1 iunie.

„Din 15 mai, hotelurile sunt deschise, singura restricţie este legată de neutilizarea spaţiilor comune de servire a mesei. Bucătariile se pot deschide, dar masa se va servi în regim de room service.”, spune premierul.

Recomandări

KENNEDY A VORBIT CU TRUMP
MESSI NU MAI JOACĂ ÎN MLS ALL-STAR GAME
TRUMP SCOATE COLȚII LA KAMALA
COLEGI DE APARTAMENT
CHEATLE RECUNOAȘTE EȘECUL
EPOCA ABUZURILOR PE INSTAGRAM

„În ceea ce priveşte sezonul estival sigur că probabil după data de 1 iunie vom reglementa sectorul turistic. Intenţia noastră, sigur, e în măsura în care nu există o răspândire mai largă de cazuri de infectare, intenţia noastră este, în condiţii foarte bine reglementate, să permitem sezonul estival”, explică Ludovic Orban.

Acesta a mai spus că relaxarea restricţiilor se aplică gradual şi că au fost până acum relaxate acele activităţi unde riscul epidemiologic este mai mic.