• Medicul chirurg Paul Ichim susţine că imaginea coloanelor de maşini care pleacă de la morga Spitalului Judeţean din Galaţi i-ar putea convinge pe oameni să se vaccineze.
  • Medicul mai spune că numărul mare de morţi i-a impresionat şi pe angajaţii firmelor de pompe funebre.
  • Potrivit autorităţilor, 1.221 de gălăţeni au murit de la începutul pandemiei.

Un medic din Galaţi îi sfătuieşte pe cei care nu cred în sfaturile specialiştilor şi refuză să se vaccineze să facă un experiment: să numere maşinile negre, de la Pompe Funebre, care ies zilnic din cel mai mare spital din oraş.

Medicul chirurg Paul Ichim susţine că imaginea coloanelor de maşini care pleacă de la morga Spitalului Judeţean din Galaţi i-ar putea convinge pe oameni să se vaccineze.

Pentru cei care au încă îndoieli cu vaccinarea, n-am să le aduc nu ştiu ce dovezi ştiinţifice, am să le propun o singură treaba, mai ales că în mod sigur nu cred ce spunem noi că-i prin containerele de la poartă. Le recomand să stea o dimineaţă la cealaltă poartă, pe unde ies ceva maşini negre şi cu ceva cruce pe ele, ce au în spate colete lungi şi să le numere. În mod sigur dacă făceau chestia asta astăzi, când numărul maşinilor sobre ce duceau la „plimbare” spre parcul rece s-a apropiat de 50, până seară erau vaccinaţi toţi”, a explicat Paul Ichim.

Recomandări

RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?
TRUMP „ÎNGHEAȚĂ” ÎN TIMPUL DISCURSULUI
CINE E MUHAMMAD MUKHABAR?
CONTRACTELE LUI ALTMAN

Medicul mai spune că numărul mare de morţi i-a impresionat şi pe angajaţii firmelor de pompe funebre.

Să fim clari, nu toţi plecaţii spre ultima plimbare, au avut COVID, mulţi au fost cu acele morţi colaterale determinate de mizeria asta, oameni ce au venit în spital pe ultimii metri, când n-am avut ce să mai facem. Oricum tributul plătit acestei boli este înfiorător, mai ales că a început să lovescă oameni tineri fără comorbidităţi. Până şi oamenii care lucrează în acel serviciu, sunt şocaţi de amploarea dezastrului, de parcă am fi în război”, a precizat medicul gălăţean.

Potrivit autorităţilor, 1.221 de gălăţeni au murit de la începutul pandemiei.