• Silviu Predoiu: „Partidul AUR a fost votat ca o expresie a delimitării de ceilalți”
  • Silviu Predoiu, despre întâlnirea Biden-Putin: „Mimăm că suntem de acord cu toată lumea”
  • Silviu Predoiu: „Dacă te comporți ca un babuin ceri banana”

“Îmi propun să activez încrederea în noi și în cei care vin după noi”, spunea generalul Silviu Predoiu într-o emisiune Marius Tucă Show. Generalul Silviu Predoiu își propune, așadar, o misiune deloc ușoară. Cum faci să umbli la acordul fin al unei nații? Putem să fim resemnați la nesfârșit? Cum arată acum tabloul de siguranță al României? Afli de la Silviu Predoiu, într-o discuție marca Marius Tucă Show.

Democrația îți dă ce meriți

Silviu Predoiu: „Poate am descoperit secretul luptei împotriva pandemiei. Poate secretul sunt micii pe care i-am dat. Partidul AUR a fost votat ca o expresie a delimitării de ceilalți. AUR permite să distrugă niște lucruri care nu funcționasetă. Am lucrat în servicul extern, afară îți spun ce să faci atunci când tu întrebi .Nimeni nu te impune nimic. Dacă te comporți ca un babuin ceri banana. Am pus-o în practică greșit predictibilitatea”

Predoiu, despre întâlnirea Biden-Putin

Silviu Predoiu: „Mimăm că suntem de acord cu toată lumea. Ești pro american, ești anti rus și invers. Nimic nu este clar în politica externă. Întâlnirea între doi oameni. Unul este omul care încearcă să găsească soluții- Biden și omul care își asumă riscul. Civilizația occidentală față de civilizația rusă e complet diferită. La Biden și Putin, fiecare s-a adresat publicului lui. Publicul lui Putin a fost mulțumit, dar celălalt american nu. Biden reprezintă o țară, Putin este țara. Un conflict în marea Chinei se poate revărsa spre noi”

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

Ce legătură are România cu întâlnirea Biden-Putin?

Silviu Predoiu: „Poate dacă ne comportăm frumos mai primim o șapcă de la americani , de la ruși o cumpărăm”