• Doi șobolani au fost surprinși în raftul de patiserie din Mega Image
  • Imaginea a fost publicată pe Facebook și a generat un val de reacții negative
  • La scurt timp, compania a oferit o primă reacție

Pe Facebook s-a răspândit o imagine în care doi șobolani se află în raftul de patiserie dintr-un Mega Image din sectorul 1, București.

Poza a generat un val de reacții negative. Ulterior, Mega Image a cerut scuze clienților pentru incident. Reprezentanții companiei precizează că, periodic, efectuează deratizări.

Ar putea fi o imagine cu mâncare şi interior
Sursa foto: Adrian Lungu/Facebook: Tineretposting

Totodată, reprezentanții Mega Image au precizat că magazinul în care a avut loc accidentul a fost închis, miercuri pentru „a acționa cu un tratament de eradicare mai puternic“.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

„Acordăm scuze clienților noștri pentru acest incident neplăcut. Intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale, mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla. În magazinul nostru din Ion Mincu, care se află la parterul unei clădiri vechi, ultima deratizare a avut loc în cursul zilei de ieri și, pentru a lua măsuri suplimentare, vom închide astăzi magazinul și vom acționa cu un tratament de eradicare mai puternic“, au transmis reprezentanții companiei Mega Image, pentru Gândul.

„Spatiul din magazine este și va fi în continuare igienizat după fiecare tratamet pentru a asigura toate condițiile de siguranță alimentară. Analizăm și soluții de izolare completă a magazinelor de sursele externe pentru a rămâne în siguranță.  Vom lua toate măsurile care țin de noi și vom monitoriza în continuare magazinele noastre pentru a preveni incidente de acest fel“, au mai spus reprezentanții companiei.

Poza a apărut în contextul scandalului generat de problema gunoaielor din Sectorul 1.

CITEȘTE ȘI Soluția găsită de Clotilde Armand pentru gunoaiele din Sectorul 1. „Gunoiul a început să fie ridicat”