• În timpul urmăririi, un polițist din cadrul Secției 19 a utilizat armamentul din dotare. El a tras mai multe focuri în aer și, ulterior, asupra pneurilor, reușind astfel blocarea autoturismului în județul Ilfov.
  • În autoturismul urmărit, alături de șofer se mai aflau trei persoane.
  • În urma verificărilor, polițiștii au aflat că șoferul are „suspendată exercitarea dreptului de a conduce”. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Potrivit Poliției, duminică, în jurul orei 02:30, polițiștii din cadrul Secției 24 au observat un autoturism care a încercat să-i evite.

Ei au efectuat semnalul de oprire, folosind semnalele acustice și luminoase.

Deoarece șoferul nu s-a conformat și a accelerat, polițiștii au plecat în urmărirea acestuia, solicitând și sprijinul altor echipaje.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

În timpul urmăririi, un polițist din cadrul Secției 19 a utilizat armamentul din dotare. El a tras mai multe focuri în aer și, ulterior, asupra pneurilor, reușind astfel blocarea autoturismului în județul Ilfov.

În autoturismul urmărit, alături de șofer se mai aflau trei persoane.

Toate cele 4 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 26 de ani, au fost preluate de către polițiști din cadrul Secției 24, fiind conduse la audieri. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv. A fost condus la INML, unde au fost prelevate probe biologice”, au explicat polițiștii.

În urma verificărilor, polițiștii au aflat că șoferul are „suspendată exercitarea dreptului de a conduce”. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.