Soldații români își fac sesiunea de înviorare la bustul gol. Aleargă și fac flotări în zăpadă. „Asta este sănătate curată” VIDEO

Soldații români își fac sesiunea de înviorare la bustul gol. Aleargă și fac flotări în zăpadă. „Asta este sănătate curată” VIDEO Sursa Foto: Facebook / MApN
  • Un video de pe pagina de Facebook MApN arată cum soldații Batalionului 136 Geniu „Apulum” se antrenează în ninsoare, la bustul gol.
  • Soldații fac flotări, exerciții de înviorare și aleargă în timp ce afară ninge.
  • La final, aceștia fac „o baie de zăpadă”.

Pe pagina de Facebook MApN a fost postat un filmuleț cu sesiunea de înviorare din tabăra de instruire pentru concursurile aplicativ-militare de iarnă, organizată de Batalionul 136 Geniu „Apulum”.

Mai mulți soldați se antrenează afară, în frig și ninsoare, îmbrăcați doar în pantaloni și bocanci.

Reacțiile de pe Facebook au fost diverse, dar cele mai multe de apreciere la adresa soldaților.

„Felicitări! Asta este sănătate curată. Eu mergeam așa cu plutonul 2.5 kilometri”, a scris un utilizator de Facebook în comentariu.

Totuși, unii dintre români consideră că acest antrenament este „masochism”: „Mi-e frig numai când văd postarea asta. Asta nu-i înviorare, este masochism”.

Soldații aleargă în frig, fac flotări în zăpadă și exerciții de înviorare. Mai mult, soldații fac „o baie de zăpadă” la finalul antrenamentului.