• Presa rusă l-a identificat pe deținut ca fiind Alexei Bychkov. Se știe că acesta s-a născut în 1997 și locuiește în Teritoriul Krasnodar.
  • Cotidianul britanic The Mirror a relatat că un soldat rus care a participat la războiul din Ucraina a fost arestat pentru că a postat pe rețeaua de socializare rusă VKontakte (SNS) o înregistrare video cu violul unui copil ucrainean în vârstă de un an.
  • Videoclipul a fost publicat pe Telegram și pe alte rețele de socializare, deși unele detalii despre acesta au fost confirmate.

Un soldat rus ar fi fost arestat după ce a fost postat pe internet un videoclip oribil în care un bebeluș este violat. Soldatu rus, despre care s-ar fi confirmat că are doar 24 de ani, l-a filmat în timp ce își bătea joc de copil înainte de a trimite imaginile dezgustătoare unui prieten rus, relatează BBC, citat de GR.

Presa rusă l-a identificat pe deținut ca fiind Alexei Bychkov. Se știe că acesta s-a născut în 1997 și locuiește în Teritoriul Krasnodar.

Cotidianul britanic The Mirror a relatat că un soldat rus care a participat la războiul din Ucraina a fost arestat pentru că a postat pe rețeaua de socializare rusă VKontakte (SNS) o înregistrare video cu violul unui copil ucrainean în vârstă de un an.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Videoclipul a fost publicat pe Telegram și pe alte rețele de socializare, deși unele detalii despre acesta au fost confirmate.

Presa ucraineană a relatat că bărbatul a trimis imagini și videoclipuri dezgustătoare unui coleg soldat, pe care le-a distribuit de acolo.

Soldatul este cunoscut sub numele de Alexei Vichkov, născut în 1997 în Krasnodar, în sudul Rusiei. Bychkov ar fi fost surprins trimițând camarazilor săi videoclipuri și fotografii ale atacului, care au fost ulterior publicate.

Videoclipul cu bebelușul nu este singurul în care Bychkov își demonstrează deviațiile sexuale. Există alte câteva videoclipuri pe VKontakte în care acesta abuzează de asemenea de copii.

Altele îi arată organele genitale, înfigându-și diverse obiecte în anus și lingându-le. Unul dintre utilizatorii VKontakte, care a publicat detaliile soldatului, a declarat că acesta trimite prietenilor și colegilor săi de armată videoclipuri cu abuzuri asupra copiilor.

La 8 aprilie, comisarul pentru drepturile omului din Verkhovna Rada ucraineană, Lyudmyla Denysova, a declarat că soldații ruși au răpit peste 120.000 de copii ucraineni. Unele dintre victime, potrivit ombudsmanului, au fost violate. Denysova a declarat că ocupanții ruși au violat un băiat de 11 ani în Bucha.