Soluția găsită de Arafat pentru ca oamenii să-și facă cumpărăturile și înainte de ora 18: „Ieşi într-o pauză, să cumperi”

Raed Arafat

Restricțiile aplicate în weekend au stârnit numeroase controverse în rândul românilor. În primul weekend de la aplicarea acestor noi măsuri, oamenii s-au îngrămădit la magazine pentru a reuși să facă cumpărăturile necesare înainte de ora 18:00. Totuși, multe persoane sunt nemulțumite de această măsură, conform căreia magazinele se închid la această oră, deoarece programul de la serviciu nu le permite să-și facă cumpărăturile în timp util. În prezent, sunt în vigoare două măsuri care îi vizează pe angajaţi: telemunca şi programul de lucru decalat.

Soluția lui Raed Arafat este ca angajații să solicite angajatorului dreptul de a merge la cumpărături înainte de ora 18:00. „Mai sunt încă două măsuri care au fost adoptate şi nu sunt ridicate: telemunca care îţi permite să fragmentezi programul, să ieşi într-o pauză, să cumperi şi să te întorci, şi decalarea programului. Orice angajat trebuie să solicite angajatorului să o facă”, a declarat Raed Arafat, marţi seară, la Antena 3.

În cazul său, Arafat a spus că face comenzi online și că nu merge la magazin în această perioadă.

Exit mobile version