• Un sondaj recent arată că puțini sunt mulțumiți în ceea ce privește gestionarea crizei Covid-19 de către Guvern
  • În proporție de 53%, respondenții spun că guvernul a gestionat prost și foarte prost criza de coronavirus
  • În aceste luni de epidemie, cele mai mari temeri ale românilor sunt legate de siguranța personală și siguranța familiei în proporție de 36,6%

Te supără felul în care gestionează premierul Orban criza coronavirusului și nu știi dacă să ai încredere în autorități? Nu ești singurul. Un sondaj recent arată că puțini sunt cei optimiști. Tatiana Kristal, corespondent Aleph News, a studiat cifrele.

În proporție de 53%, respondenții spun că guvernul a gestionat prost și foarte prost criza de coronavirus, iar 43,9 spun că destul de bine și foarte bine.

În timp ce politicienii spun că vor alegeri pe 6 decembrie, 54,6% dintre respondenți cred că trebuie organizate la termen și doar 39% consideră că ar trebui amânate.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

În aceste luni de epidemie, cele mai mari temeri ale românilor sunt legate de siguranța personală și siguranța familiei în proporție de 36,6%, înrăutățirea stării de sănătate – 33%, creșterea prețurilor – 30%, diminuarea veniturilor și pierderea locului de muncă – 24%.

Datele au fost culese în perioada 17-25 octombrie 2020, iar ca metodă de cercetare a fost utilizată ancheta sociologică pe bază de chestionar.