• Sora lui Kim Jong-un a criticat Statele Unite şi Coreea de Sud pentru exerciţiile militare comune
  • Declaraţia lui Kim Yo-jong vine în contextul în care oficialii americani au întâlniri cu cei din Japonia şi Coreea de Sud
  • Kim Jong-un a promis să consolideze programul de arme nucleare

Sora lui Kim Jong-un a criticat Statele Unite şi Coreea de Sud pentru exerciţiile militare comune, relatează Euronews. Totodată, sora dictatorului nord-coreean a avertizat SUA să renunţe la viitoare provocări dacă îşi doreşte un „somn bun în următorii patru ani”.

Declaraţia lui Kim Yo-jong vine în contextul în care secretarul de stat american Antony Blinken şi secretarul apărării Lloyd Austin au venit în Asia pentru a purta discuţii cu Japonia şi Coreea de Sud cu privire la problemele din zonă, inclusiv cu privire la Coreea de Nord.

„Aş dori să profit de ocazie pentru a oferi un sfat noii administraţii americane, care este atât de dornică să împrăştie miros de praf de pucşă în ţara noastră. Dacă vor să aibă un somn bun în următorii patru ani, ar fi bine să nu facă nimic care să le alunge somnul”, a declarat Kim Yo-jong.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

Kim Jong-un a promis să consolideze programul de arme nucleare în discursurile politice pe care le-a susţinut recent. De asemenea, a declarat că soarta relaţiilor cu SUA depinde de acţiunile Washingtonului.