• Sorin Cîmpeanu vrea ca elevii din clasele terminale să meargă la școală în efectiv complet chiar și în scenariul roșu
  • Această propunere este justificată de apropierea examenelor naționale
  • Sorin Cîmpeanu a mai anunțat că numărul cazurilor de Covid din școli este mai mic decât cel înregistrat la restul populației

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu vrea ca elevii din clasele terminale să meargă la școală în efectiv complet chiar și în scenariul roșu.

„O solicitare este aceea de renunțare a condiției de înjumătățire a efectivelor din clasele terminale în școlile care se află în scenariul roșu”, a spus ministrul.

Acesta a precizat că această propunere este justificată de apropierea examenelor naționale și se bazează pe respectarea condițiilor de siguranță sanitară în școlile din România.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Sorin Cîmpeanu a mai anunțat că numărul cazurilor de Covid din școli este mai mic decât cel înregistrat la restul populației.

Atâta devreme cât școala s-a derulat cu prezență fizică înaintea vacanței de primăvară, Ministerul Educației a monitorizat permanent numărul de îmbolnăviri din școli. Acesta este de 10 ori mai mic decât media generală la nivelul populației”, a mai declarat ministrul Educației.