• Miniștrii cabinetului Cîțu au fost imunizați miercuri cu prima doză de vaccin
  • Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a fost protagonistul unui moment amuzant
  • S-a prezentat la vaccinare îmbrăcat cu o cămașă specială, care a avut un fel de „buzunar pentru vaccinare”, atașat pe mânecă

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a venit la Spitalul Militar îmbrăcat cu o cămașă specială, prevăzută cu un fel de „buzunar pentru vaccinare”, amplasat pe mânecă.

Cămașa avea pe brațul stâng, acolo unde urma să fie injectat cu vaccinul anti-COVID, un buzunar detașabil cu scai, care să permită accesul rapid la braț, fără a mai fi nevoie ca ministrul să se dezbrace de cămașă.

Cămașa dvs. seamănă cu matricolele noastre din liceu, cu arici!” – i-a spus asistenta care l-a vaccinat pe Sorin Cîmpeanu.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Ministrul Educației le-a explicat colegilor surprinși de invența lui, faptul că obiectul vestimentar inedit îl are de mai mult timp, fiind nevoit să facă mai multe vaccinuri pentru boli rare, deoarece a călătorit în câteva state exotice.

Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară. Așa cum s-a întâmplat și în cazul președintelui Klaus Iohannis, prezența ministrului Cîmpeanu nu a fost ignorată de utilizatorii rețelelor de socializare, care au stârnit valuri de comentarii amuzante pe seama acestuia.

Atunci cănd știi că toți te vor compara cu Iohannis”, „Și-o rupt cămeșa?”, „Ce cămașă specială!”, „Ținuta prin care eviți ca internetul să râdă de tine ca n-ai mușchi, că te-ai bronzat ca tractoristul sau te-ai epilat să dai bine în poze”, au fost câteva dintre reacțiile oamenilor.