• Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu spune că Guvernul lui Dacian Cioloș are șanse mari să pice cu un număr mare de voturi.
  • Sorin Grindeanu crede că „Cioloș o să bată recordul lui Cîțu”.
  • În lipsa unui număr de 234 de voturi, Președintele va convoca din nou consultări cu partidele parlamentare la Palatul Cotroceni, după care va face o nouă propunere de premier.

Guvernul USR are foarte mari şanse să pice cu cel mai mare număr de voturi, spune prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeau: „Cred că Cioloş o să bată recordul lui Cîţu”

„Dacă acest guvern pică, şi are foarte mari şanse să pice cu cel mai mare număr de voturi, cum Cîţu a picat cu cel mai mare număr de voturi – cred că Cioloş o să bată recordul lui Cîţu – se intră într-un calendar de negocieri şi noi susţinem că se merge spre anticipate”, spune Sorin Grindeanu.

Întrebat care este opinia sa referitoare la lista prezentată de Dacian Cioloş, liderul social-democrat a afirmat: „Cât timp cât vin cu Mihăilă, cu Năsui, cred că lucrurile sunt evidente şi vor fi evidente marţi, la audieri”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

USR a anunţat duminică validarea, în urma întrunirii Comitetului Politic, a listei de miniştri şi a formei finale a programului de guvernare. Acestea au fost depuse luni în Parlament, de către premierul desemnat Dacian Cioloş.