• Unul dintre cei mai neobișnuiți influenceri este o sosie „zombie” a Angelinei Jolie, care este cunoscută pentru că postează niște poze înfricoșătoare pe Instagram.
  • Se pare că creatoarea de conținut Sahar Tabar are de fapt un aspect destul de normal în viața reală.
  • „Ceea ce ați văzut pe Instagram au fost efectele computerizate pe care le-am folosit pentru a crea imaginea”, a spus ea.

Unul dintre cei mai neobișnuiți influenceri este o sosie „zombie” a Angelinei Jolie, care este cunoscută pentru că postează niște poze înfricoșătoare pe Instagram. Se pare că creatoarea de conținut Sahar Tabar are de fapt un aspect destul de normal în viața reală, în ciuda afirmațiilor anterioare potrivit cărora ar fi suferit o operație estetică pentru a obține fața ei cu aspect de schelet.

Apărută într-un interviu televizat cu Rokna după ce a fost eliberată recent din închisoare, vedeta din social media a confirmat că abilitățile sale sunt pur și simplu un truc și nu rezultatul unei operații chirurgicale extreme.

Tabar, care locuiește în Iran, a fost arestată în octombrie 2019 pentru „corupție” și „blasfemie”, iar recent a fost eliberată din închisoare după 14 luni de închisoare executate, în urma tulburărilor publice cauzate de condamnarea sa la 10 ani de închisoare, după cum a relatat activistul Masih Alinejad.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
Foto: Youtube

Publicația media guvernamentală nu a tradus ceea ce a dezvăluit influencerul în cadrul interviului, dar a citat-o pe aceasta spunând „Ceea ce ați văzut pe Instagram au fost efectele computerizate pe care le-am folosit pentru a crea imaginea”. Influencerul a părut să spună că a fost în căutarea celor șapte minute de faimă prin intermediul aplicației după ce „a vrut să fie faimoasă încă de când era copil”.

„Cyberspațiul a fost o cale ușoară. A fost mult mai ușor decât să devii actor”, ar fi spus ea, potrivit Daily Mail. Însă, în urma procedurilor legale, ea a părut să declare că nu a vrut să mai deschidă niciodată site-ul de partajare a fotografiilor.

„Sunt sigură că nici măcar nu voi mai instala Instagram pe telefon, darămite să mai am o pagină”. Recenta ei eliberare din închisoarea din țară vine în contextul în care protestatarii au făcut valuri în tot Iranul după moartea tragică a lui Mahsa Amini.

Tânăra de 22 de ani a fost reținută și ucisă de poliția morală pentru că nu și-ar fi acoperit părul în mod corespunzător, în conformitate cu legile statului islamic. Protestele anti-hijab au început la 17 septembrie, la funeraliile lui Amini din orașul kurd Saqez, și au devenit cele mai dificile marșuri din ultimii ani pentru liderii iranieni, mulți dintre aceștia cerând demisia liderului suprem, ayatollahul Ali Khamenei, în urma tulburărilor.

În Iran, femeile sunt obligate prin lege să poarte hijab în public din aprilie 1983, indiferent dacă sunt vizitatoare în țară sau dacă au opinii religioase diferite.