• Diana Șoșoacă anunță că a depus plângere împotriva președintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei.
  • Diana Șoșoacă a intrat cu forța în Comisia Juridică, unde a fost invitată pentru a fi audiată înainte de a fi sancționată pentru comportamentul din Senat.

Senatorul Diana Șoșoacă anunță că a depus plângere împotriva președintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, pentru că a fost bătută: Șoșoacă: „Îmi voi lua inclusiv permis de port-armă și o să solicit pază non-stop”.

„În acest context îmi voi lua inclusiv permis de port-armă și o să solicit pază non-stop, dacă inclusiv în Parlamentul României ești bătut ca senator. România nu e stat de drept. În România s-a instaurat dictatura. Păi în Rusia e mai multă democrație decât în România de o mie de ori. Și în China e democrație”, spune Diana Șoșoacă.

Ea afirmă că a depus plângere penală împotriva președintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, împotriva „senatorului care m-a lovit cu pumnul în piept” și a doi angajați ai Senatului.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Diana Șoșoacă a provocat, din nou, un scandal în Parlament, după ce a intrat cu forța în Comisia Juridică, unde a fost invitată pentru a fi audiată înainte de a fi sancționată pentru comportamentul din Senat. Scandalul a pornit după ce președintele comisiei i-a cerut senatoarei să poarte mască.

Senatoarea a intrat cu forța în sală, păzită de doi angajați ai Senatului, și a susținut că „s-a dat ordin să fie bătută“.