• Diana Şoşoacă se opune vaccinării copiilor împotriva noului coronavirus.
  • Șoșoacă ameninţă că va cere despăgubiri de cinci milioane de euro în caz de deces după imunizarea cu oricare dintre vaccinurile anti-Covid.

Diana Șoșoacă se opune vehement vaccinării anti-COVID a copiilor amenințând că va cere despăgubiri de cinci milioane de euro în caz de deces după imunizare.

„Cu acest vaccin niciodată. Şi vă spun şi de ce: domnul colonel Gheorghiţă mă întreb cum a ajuns colonel la 30 de ani, când alţii au ieşit la pensie şi nu sunt colonei, dar o să aflu când o să ajung să conduc România.

„Nu are cunoştinţă despre ceea ce se întâmplă în Parlamentul European. Eu am dat publicităţii o înregistrare pe care mi-a dat-o doamna europarlamentar Maria Grapini când chiar dânsa a adresat o interpelare preşedintelui Comisiei de Sănătate din Parlamentul European, raportat la vaccinare şi la acel carnet. Ce spune preşedintele Comisiei: nu poate exista un paşaport de vaccinare întrucât la acest moment nu avem nicio dată ştiinţitifică şi nu există certitudinea eficienţei vaccinului anti-COVID al niciunuia. Nici în acest moment nu ştim dacă vaccinarea duce la întruperea transmiterii COVID”, a spus Şoşoacă, la România TV.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Şoşoacă l-a atacat pe Valeriu Gheorghiţă

„Şi atunci cum vii tu, colonule Gheorghiţă, şi să spui că acest vaccin este eficient şi este sigur? În condiţiile în care nici măcar Parlamentul European nu poate spune acest lucru şi nu poate fi de acord. O pune pe seama tinereţii, dar această incompetenţă şi transmiterea de informaţii false, ceea ce înseamnă o infracţiune din Codul Penal. Se pedepseşte cu închisoarea”, a mai spus Șoșoacă.