• Soția lui Viktor Volodymyrovych Medvedchuk, Oksana Marchenko, a părăsit Ucraina.
  • Marchenko a trecut granița de stat însoțită de mai mulți bărbați.
  • Putin este nașul fiicei lui Medvedchuk, Daryna (născută în 2004)

Soția lui Medvedchuk, Oksana Marchenko, a părăsit Ucraina. Marchenko a trecut granița de stat însoțită de mai mulți bărbați.

Oksana Marchenko, soția lui Viktor Medvedciuk, deputat al Poporului din cadrul Platformei de opoziție pentru viață, a părăsit în grabă Ucraina. A fost filmată plecând în Belarus cu mașina în jurul orei 19, vineri, 18 februarie.

Potrivit rapoartelor, Marchenko a trecut granița de stat însoțită de mai mulți bărbați, probabil agenți de securitate, printr-un punct de control din regiunea Cernihiv către Belarus. Două mașini Toyota au fost inspectate amănunțit înainte de a părăsi Ucraina.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Viktor Volodymyrovych Medvedchuk este un politician, avocat și oligarh de afaceri ucrainean. Medvedchuk a servit între 2002 și 2005 ca șef de cabinet al fostului președinte ucrainean Leonid Kucima. Este președintele organizației politice pro-ruse Ukrainian Choice și un oponent al aderării Ucrainei la Uniunea Europeană.

În Ucraina, Medvedchuk este considerat un aliat al președintelui rus Vladimir Putin, pe care l-a numit „un prieten personal”. Putin este nașul fiicei lui Medvedchuk, Daryna (născută în 2004). Medvedchuk a fost implicat și în suprimarea Maidan.