• Poliţia spaniolă a anunţat sâmbătă capturarea a 32 de tone de muguri de canabis, ,,cea mai mare captură din această substanţă la nivel internaţional”.
  • Poliţia a efectuat o serie de raiduri la o serie de ferme şi fabrici de producţie din întreaga Spanie în cadrul unei operaţiuni denumite Gardens.
  • Ei au arestat nouă bărbaţi şi 11 femei, cu vârste cuprinse între 20 şi 59 de ani, potrivit agenţiei Reuters.

Poliţia spaniolă a anunţat sâmbătă că a confiscat 32 de tone de marijuana ambalată, cu o valoare de piaţă de cel puţin 64 de milioane de euro, ceea ce reprezintă cea mai mare cantitate capturată vreodată în Spania sau la nivel internaţional.

Poliţia a efectuat o serie de raiduri la o serie de ferme şi fabrici de producţie din întreaga Spanie în cadrul unei operaţiuni denumite Gardens. Ei au arestat nouă bărbaţi şi 11 femei, cu vârste cuprinse între 20 şi 59 de ani, potrivit agenţiei Reuters.

Garda Civilă a confiscat cea mai mare cantitate de marijuana ambalată găsită până în prezent” , a transmis Garda Civilă din Spania într-o declaraţie.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Era echivalentul a aproximativ 1,1 milioane de plante” .

Poliţia a declarat că banda a uscat plantele de marijuana, le-a ambalat şi le-a trimis în Spania, Elveţia, Olanda, Germania şi Belgia.

Banda a fost reţinută luna trecută în Toledo, Ciudad Real, Valencia şi Asturias, dar detaliile operaţiunii au fost făcute publice abia sâmbătă.