• A fost văzut un fum gros la Spitalul Pantelimon. Un salon de ATI este cuprins de fum
  • Mai mulți pacienți au fost evacuați
  • Manager Dragoș Davițoiu: „A pocnit un tub de neon in tavan. Nu a luat foc nimic, a iesit fum. Pacienții au fost mutați în salonul de lângă”.

La Secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din București, în această seară, în jurul orei 20.15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără. Preventiv, cei doi pacienți au fost mutați în alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului.

UPDATE 21.31 Neonul a pocnit într-un salon de ATI non-Covid. În salonul de lângă, care este ATI-Covid, se afla un pacient dintre cei transferati de la Balș.

Foto: Aleph News

UPDATE 21:15 „A pocnit un tub de neon în tavan. Nu a luat nimic foc”, spune managerul Dragoș Davițoiu

„A pocnit un tub de neon in tavan. Nu a luat foc nimic, a iesit fum. Pacienții au fost mutați în salonul de lângă. S-a schimbat neonul, cei doi încă nu au fost mutați în salon. Încă se fac verificări ale electricianului angajat de spital”, a spus Dragoș Davițoiu.

UPDATE 21:10 Trei pacienți au fost evacuați dintr-un salon ATI

Trei pacienți au fost evacuați dintr-un salon ATI al spitalului Sf. Pantelimon din București, după ce a fost sesizat fum de la instalația electrică aferentă unui corp de iluminat. Martorii spun că a fost sesizat fum, nu și o flacără.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN

Managerul spitalului spune că nu este necesară evacuarea unității și mutarea pacienților într-o altă unitate medicală.

Mai mulți pacienți au fost evacuați după ce un salon de la Sputalul Sfântul Pantelimon a fost cuprins de fum

Și încă un incident grav într-un spital din România. Mai mulți pacienți au fost evacuați, după ce un salon de la Spitalul Sfântul Pantelimon a fost cuprins de fum.