• Spitalul Hancock Memorial și-a închis definitiv porțile în 2001, după zeci de ani de probleme cu finanțele, cu săli de operație lăsate în dezordine și instrumente chirurgicale încă pregătite.
  • Imagini înfricoșătoare din interiorul unui spital abandonat de mult timp arată pungi de sânge și instrumente chirurgicale încă pregătite pentru operații.
  • Interiorul înfiorător al unui spital abandonat, cu fiole de sânge vechi de peste 20 de ani încă în frigider.

Spitalul Hancock Memorial din Georgia, SUA, a fost deschis în anii 1960, dar s-a confruntat cu datorii și s-a închis în anii 1970, înainte de a se redeschide un deceniu mai târziu.

În 2001 s-a închis definitiv din cauza datoriilor, lăsând 9.000 de persoane fără o unitate medicală în apropiere și nevoite să călătorească peste 90 de kilometri pentru a primi ajutor.

Imaginile arată instrumente medicale din sălile de operație lăsate în dezordine, în timp ce operațiile au fost anulate în graba de a ieși.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Dosarele medicale confidențiale ale foștilor săi pacienți sunt, de asemenea, abandonate în cutii, în timp ce fiolele de sânge rămân în frigidere.

Măștile și halatele pot fi văzute atârnate, pregătite pentru medici, iar scaunele cu rotile pe holuri sinistre.

În graba de a pleca, se pare că sângele a fost vărsat pe birouri și computere, fără ca nimeni să se obosească să se oprească și să curețe mizeria sinistră.

După ce a fost abandonat în urmă cu mai bine de 20 de ani, fostul spital din comitatul Hancock arată ca și cum ar fi avut parte de zile mai bune, cu bucăți de plăci de tavan care acoperă echipamentul.

Fotografiile incredibile au fost surprinse de fotograful și investigatorul de paranormal Chelsey Lacelle în timpul unei călătorii cu mașina în SUA.

Tânărul de 25 de ani a spus: Această locație se afla într-un oraș foarte mic și nu părea cine știe ce pe dinafară – să spunem doar că a fost cel mai bun loc pe care l-am explorat vreodată.”

Motivul închiderii spitalului este necunoscut, însă, totul a fost lăsat în urmă, ceea ce ridică suspiciuni în jurul închiderii pripite.

Într-o zi au încuiat ușile și au spus că este închis și nu s-au mai întors. Se pare că personalul nu știa că spitalul era închis, iar unii chiar au venit la serviciu și au găsit ușile închise. S-a spus că au închis din motive financiare, dar au lăsat totul în urmă. Acest loc era ireal, mă simțeam de parcă aș fi trecut printr-o apocalipsă. A fost cu adevărat revelator să vezi totul lăsat în urmă și te-a făcut să faci un pas înapoi. Spitalul era plin de mucegai, așa că nu vrei să petreci prea mult timp în aceste locuri uneori.”

Când spitalul s-a închis brusc, a provocat o catastrofă locală, mulți oameni murind, deoarece nu există nici un alt spital pe o rază de kilometri.

Rata mortalității prin atac de cord în zonă a crescut cu 40%, deoarece nu există un spital accesibil pentru locuitorii din zonă.