• Tiger Woods a fost implicat într-un accident teribil
  • Woods a suferit leziuni la picioare și a fost operat la scurt timp după accident
  • Este a treia oară când jucătorul de golf face accident

Cel mai mare jucător de golf din istorie, Tiger Woods, este la spital după un accident teribil cu mașina.

Sportivul cu o avere de peste 600 de milioane de euro s-a răsturnat cu un SUV premium, pe care un producător auto i-l dăduse să îl testeze.

Celebrul sportiv are ambele picioarele rupte. A fost operat, medicii i-au pus tijă și șuruburi la piciorul drept. Acum s-a trezit din anestezie, iar calmantele îl ajută să stea liniștit.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Accidentul s-a produs într-o suburbie a metropolei Los Angeles. A ieșit cu mașina de pe șosea, iar SUV-ul s-a răsturnat de mai multe ori pe un câmp. Echipele de salvare au fost nevoite să taie mașina ca să îl poată scoate.

Fac asta de ceva vreme și am văzut accidente mortale, așa că pot spune că domnul Woods este foarte norocos că scăpat cu viață din incident.”, a declarat Carlos Gonzalez, Șef adjunct la poliției Los Angeles.

Mesajele nu au întârziat să apară. Serena Williams a spus că e sigură că Woods va trece peste și că îl vede ca pe un frate mai mare.

Și Barrack Obama i-a transmis însănătoșire grabnică și a mai adăugat că niciodată nu trebuie să îl subestimezi pe Tiger. Cel mai zdruncinat a fost un prieten foarte bun de-al lui Woods, numărul 3 din lume la golf, Justin Thomas.

Îmi provoacă greață. Mă doare să știu că unul dintre cei mai apropiați prieteni a avut un accident. Sper că e bine. Îmi fac griji pentru copiii lui, sunt sigur că le e greu.”, a spus Justin Thomas, jucător de golf