Statele Unite au oprit vaccinările cu Johnson & Johnson. Un bărbat a murit în urma vaccinării

  • Statele Unite au oprit vaccinările cu serul Johnson and Johnson
  • Trump a criticat acid decizia luată de administrația Biden
  • Un american a murit, iar altul este în stare critică, în urma vaccinului american

Trump revine la rampă, după ce Statele Unite au pus pauză vaccinărilor cu serul Johnson and Johnson, pentru că un american a murit, în urma serului care se administrează într-o singură doză.

Decizia l-a enervat pe Trump, care l-a atacat din nou pe actualul șef al Casei Albe. A spus într-un comunicat că Administrația Biden a creat un teribil dezavantaj oamenilor din întreaga lume, permițând FDA și CDC să amâne utilizarea vaccinului Johnson and Johnson.

Fostul președinte american a adăugat că rezultatele acestui ser au fost extraordinare. Biden l-a ignorat și le-a transmis americanilor că are toate soluțiile.

„Mesajul meu despre vaccin către poporul american este că, așa cum v-am spus tuturor, m-am asigurat că avem șase sute de milioane de doze, dar nu de la Johnson & Johnson și nici de la AstraZeneca. Deci, există suficient vaccin, 100% necontestabil, pentru fiecare american. Mulțumesc”, a declarat Joe Biden.

Cei care merg la centrele de vaccinare sunt anunțați dinainte că nu vor primi Johnson and Johnson, dar pentru americanii de rând nu contează prea tare numele de pe sticluța serului.