• Donald Trump: Violențele au loc în orașe controlate de partidul lui Joe Biden
  • Donald Trump: Vandalii și Joe Biden sunt de aceeași parte, a stângii radicale
  • Joe Biden: Flăcările ard iar noi avem un președinte care pune gaz pe foc

Uneori America seamănă cu România. Statele Unite sunt în flăcări din cauza protestelor care blamează violența asupra afro-americanilor, iar Donald Trump și Joe Biden dau vina unul pe altul.

Donald Trump – președintele SUA: ”Vandalii și Joe Biden sunt de aceeași parte. Sunt de partea stângii radicale. Iar asta este clar.”

Joe Biden – candidat democrat la președinția SUA: ”Flăcările ard iar noi avem un președinte care pune gaz pe foc în loc să se lupte cu flăcările.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Democratul Biden îl acuză direct pe contracandidatul lui că întreține violențele prin discursul lui rasist. Trump arată cu degetul spre democrați: retorica lor radicală ce atacă țara și poliția stârnesc isteria, spune el, într-o încercare disperată de a părea președintele salvator,

Trump merge astăzi în mijlocul furtunii, în orașul Kenosha, unde protestele se țin lanț de șapte zile. Săptămâna trecută, un afro-american a fost împușcat sub privirile copiilor săi, de un polițist care a descărcat un încărcător întreg în tânăr. Bărbatul a supraviețuit, dar a paralizat, iar ofițerul este anchetat.