Statele Unite sunt în flăcări din cauza protestelor. Trump și Biden se luptă în acuzații

Uneori America seamănă cu România. Statele Unite sunt în flăcări din cauza protestelor care blamează violența asupra afro-americanilor, iar Donald Trump și Joe Biden dau vina unul pe altul.

Donald Trump – președintele SUA: ”Vandalii și Joe Biden sunt de aceeași parte. Sunt de partea stângii radicale. Iar asta este clar.”

Joe Biden – candidat democrat la președinția SUA: ”Flăcările ard iar noi avem un președinte care pune gaz pe foc în loc să se lupte cu flăcările.”

Democratul Biden îl acuză direct pe contracandidatul lui că întreține violențele prin discursul lui rasist. Trump arată cu degetul spre democrați: retorica lor radicală ce atacă țara și poliția stârnesc isteria, spune el, într-o încercare disperată de a părea președintele salvator,

Trump merge astăzi în mijlocul furtunii, în orașul Kenosha, unde protestele se țin lanț de șapte zile. Săptămâna trecută, un afro-american a fost împușcat sub privirile copiilor săi, de un polițist care a descărcat un încărcător întreg în tânăr. Bărbatul a supraviețuit, dar a paralizat, iar ofițerul este anchetat.

Exit mobile version