• Statuia lui Margaret Thatcher a fost vandalizată pentru a doua oară, la doar două săptămâni după ce a fost demolată în ziua în care a fost instalată
  • Statuia, din Grantham, Lincolnshire, a fost instalată cu doar câteva săptămâni în urmă și acesta este deja al doilea incident de vandalism.
  • Ofițerii spun că au descoperit că gardul din jurul statuii a fost vopsit cu spray graffiti și se crede că statuia n-a fost afectată.

Statuia lui Margaret Thatcher a fost vandalizată pentru a doua oară, la doar două săptămâni după ce a fost demolată în ziua în care a fost instalată, scrie BBC.

Sculptura de 300.000 de lire sterline a fostului prim-ministru a fost stropită cu vopsea, declanșând o anchetă a poliției.

Statuia, din Grantham, Lincolnshire, a fost instalată cu doar câteva săptămâni în urmă și acesta este deja al doilea incident de vandalism.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

În ziua în care a fost instalată, un bărbat a aruncat cu ouă asupra sculpturii, ceea ce a dus la amendarea lui.

Imaginile celui mai recent incident arată vopsea roz pulverizată pe spatele și pe partea laterală a statuii. Poliția din Lincolnshire a confirmat că investighează cazul.

Declarația ofițerilor este: „Ieri, chiar înainte de ora 23.15, am primit rapoarte despre o persoană de pe camerele de supraveghere care se află în mod suspect în apropierea statuii.

Ofițerii spun că au descoperit că gardul din jurul statuii a fost vopsit cu spray graffiti și se crede că statuia n-a fost afectată.

Ofiterii mai adaugă că „o anchetă este în desfășurare”.

Joi, poliția a declarat că a amendat un bărbat de 59 de ani în pentru că a aruncat cu ouă în statuie.