• Americanii din Virginia de Vest care se vaccinează pot câștiga, la loterie, arme.
  • Cei vaccinați cu cel puțin o doză de vaccin, intră în tragerea la sorți pentru cinci arme de vânătoare și cinci pistoale.
  • Statul american va mai oferi premii în bani, cel mai mare de un milion și șase sute de mii de dolari.

Virginia de Vest este statul american cu cea mai mică rată de vaccinare a populației. Prin urmare, autoritățile au pus la cale o schemă proprie de loterie: Persoanele vaccinate pot câștiga și arme, nu doar bani!

Americanii din Virginia de Vest care se vaccinează pot câștiga, la loterie, arme. Din 20 iunie, cei vaccinați cu cel puțin o doză de vaccin, intră în tragerea la sorți pentru cinci arme de vânătoare, cinci pistoale, două camionete, cinci permise de pescuit și vântoare pe viață sau 25 de permise de acces în parcurile naționale din Virginia de Vest. După această primă loterie, statul american va mai oferi premii în bani, cel mai mare de un milion și șase sute de mii de dolari.

Cu scopul de a ridica rata de vaccinare împotriva COVID-19, și alte state au anunțat recent loterii asemănătoare. Locuitorii New York-ului vor primi un bilet de loterie cu șansa de a câștiga până la 5 milioane de dolari. Iar loteria din Maryland va selecta în mod aleatoriu un locuitor vaccinat pentru un premiu de 40.000 de dolari în fiecare zi. 

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL