• Circulația trenurilor de metrou a fost reluată sâmbătă dimineață
  • Membri ai sindicatului USLM au blocat ieri circulația trenurilor de metrou
  • Marian Artimon, sindicalist USLM: Nu avem la cunoștință nicio plângere penală

Ieri ai aflat cum ar arăta traficul din București dacă nu ai avea metrou. Iar statului i-a luat 13 ore ca să-și ia metroul înapoi. Traficul a rămas blocat întreaga zi.

Oamenii s-au trezit cu grilajele încuiate la intrările în metrou. Iar Poliția Română a cam închis ochii. Protestul a fost suspendat după ce sindicaliștii au stat de vorbă cu prefectul capitalei, Alin Stoica. Chiar și așa, multe întrebări au rămas fără răspuns.

„Oamenii s-au înghesuit la metrou. Au călătorit striviți în RATB pentru că nu a mers metroul. Sunt de accord cu dumneavoastră. Dar singura cale de a ne apăra niște drepturi obținute legal, aceasta a fost!”, au unul dintre protestatari.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Vreme de 24 de ore, nici o autoritate a statului nu a fost în stare să explice cum s-a ajuns aici. Cum o mână de cetățeni, membri de sindicat, au oprit în loc cea mai eficientă metodă de transport în comun: metroul.

S-a comunicat public deja de la nivelul Poliției Capitale și de la Jandarmeriei Române respectiv a Jandarmeriei București. S-au comunicat măsurile care au fost trimise în acest caz.”, a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române.